Al vanaf €15,85 hosting op Windows NT / 2000 met IIS, met eigen domeinnaam, met Active Server Pages (ASP) en Frontpage en MS Access database support.
   maandag 14 oktober 2019  
 Al vanaf EUR 15,85 per maand:  Windows 2000 met IIS5
Al vanaf €15,85* per maand kunt u uw producten, diensten, evenementen en bedrijf wereldwijd presenteren via Internet. Met een website en email onder eigen firmanaam. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor websiteontwerp, -realisatie en -hosting door Internetdiensten.Net.
Productnieuws Acties Waarom Windows 2000 ?
 • Januari 2007:
  Internetdiensten.NET is gespecialiseerd in zorgenvrije Windows 2003 dedicated servers. Onze klanten besteden het beheer graag uit en zijn daardoor verzekerd van up to date systemen en kunnen zich volledig concentreren op de inhoud. Informeer gerust naar de dedicated serverproducten, maatwerk configuraties zijn dan mogelijk.
 • December 2006:
  Wij leveren ook internettoegang! Onze xSDL producten staan nog niet op de site informeer ernaar, zeker in combinatie met een hostingpakket is een kleinzakelijk abonnement interessant.
 • Mei 2004:
  Internetdiensten.NET biedt nu ook pakketten gebaseerd op Linux systemen, voor die klanten die dezelfde service verdienen maar de specifieke mogelijkheden van dit platform wensen.
 • Oktober 2003:
  Internetdiensten.NET heeft haar pakketten opgewaardeerd, meer ruimte en meer POP 3 accounts voor dezelfde vaste lage prijs. Ook voor bestaande contracten geldt deze uitbreiding.
 • Mei 2003:
  Internetdiensten.NET is nog steeds het paradijs voor de ASP ontwikkelaar, maar door de serverupgrades nu ook voor de ASP.NET ontwikkelaars en PHP gebruikers.
 • Januari 2003:
  De Stichting Internet Domeinnaamregistratie Nederland, verandert haar reglement voor registratie van .nl domeinnamen. Belangrijkste wijziging is de mogelijkheid voor particulieren om zonder kvk een 'normale' .nl naam te registreren.
  Onze procedures zijn al aangepast, 29 januari 2003 gaat de nieuwe uitgifte van start.
 • September 2002: Internetdiensten ondersteunt het programma van Openmonumentendag 2002 van de gemeente Bunnik, door de bouw en hosting van de website op omd.idnn.nl.
 • Januari 2002: Al onze prijzen op de site waren al ruim een jaar dubbelgeprijst, maar nu staan de euro's als primaire valuta!
 • November 2001: Ook bij ons is registratie van .BIZ en .INFO domeinnamen zonder problemen mogelijk!
 • Februari 2001: Nieuw, nu ook SMS versturen vanaf uw site! Wereldwijd voor F 0,35 per SMS.
 • December 2000: Onze servers zijn verhuist naar Nederland, daardoor nog sneller en flexibeler. Het paradijs voor de ASP ontwikkelaar (namelijk enorm veel ActiveX componenten standaard beschikbaar), met snelle deskundige ondersteuning.
 • September 2000: Nu zijn de pakketten inclusief domeinnaam als het pakket vooruit wordt betaald voor 12 maanden. Dit geldt uitsluitend voor namen met .nl .com .net .org extensies. Ook voor bestaande abonnees zullen op de volgende factuur de jaarlijkse naamregistratiekosten vervallen bij betaling ineens van 12 maanden.
 • Juli 2000: Het standaardpakket is opgewaardeerd tot alle kenmerken van het uitgebreide pakket. Het uitgebreide pakket is daarmee vervallen.
  Tevens zijn de domeinnaam- registratiekosten verlaagt van FL 100,- naar FL 75,- per jaar.
 • Mei 2000: De omvang van het standaard pakket is vergroot van 35 MB naar 50 MB, uiteraard voor zowel nieuwe abonnees als de huidige abonnees!
 • April 2000: Ondersteuning van het Wireless Application Protocol (WAP). Voor iedere abonnee is het mogelijk WAP pagina's te maken, de benodigde MIME types hiervoor zijn standaard geinstalleerd. Maar nog mooier is dat u met Active Server Pages, dynamische WAP pagina's kunt samestellen, bijvoorbeeld op basis van een MS Access database!
  Meer over WAP vindt u op www.wapforum.org of in het Nederlands wapped

Aanbrengbonus
Veel van onze tevreden klanten hebben gebruik gemaakt van deze regeling!

Als u namelijk als huidige afnemer van onze diensten een nieuwe abonnee aanmeldt, krijgt u op uw volgende factuur een korting ter grootte van één maand-"pakketprijs". Om hiervoor in aanmerking te komen dient u voordat de nieuwe abonnee zich opgeeft een email te sturen naar: bonus@internetdiensten.net

U maakt de juiste keuze door uw website te laten huisvesten op een Windows 2000 server, want al drie verschillende metingen hebben aangetoond dat de snelheid en veelzijdigheid van de voorloper hiervan (Windows NT versie 4), met Internet Information Server (IIS) 4, uitstijgt boven de veel door onze concurrenten aangeboden Linux met Apache configuratie.
Enkele grafieken laten dit al zien. Hieronder vindt u er twee waarbij ook de testresultaten van de drie instanties (PC magazine, PC week en Mindcraft) met elkaar zijn vergeleken.

De snelheid van dynamische webinhoud.
De CGI configuratie van Linux met Apache blijkt minder te presteren dan een Windows NT server.

De snelheid van statische webinhoud.
De meeste sites zijn opgebouwd uit een verzameling statische HTML pagina's met diverse plaatjes. Ook blijkt het Windows NT platform op dit onderdeel circa 270% beter te presteren dan Linux met Apache.

De complete metingen (waarbij ook andere onderdelen dan de webserver functionaliteit beschouwd worden) kunt u vinden bij:

PC magazine
PC week
Mindcraft comparison report

Hieronder vindt u nog in twee grafieken een paar meetresultaten weergegeven.

 

* Alle bedragen in euro, exclusief 21% BTW. Info@Internetdiensten.Net