Al vanaf €15,85 hosting op Windows NT / 2000 met IIS, met eigen domeinnaam, met Active Server Pages (ASP) en Frontpage en MS Access database support.
   maandag 14 oktober 2019  
 Al vanaf EUR 15,85 per maand:  Microsoft® FrontPage® 2000 en 2002
Al vanaf €15,85* per maand kunt u uw producten, diensten, evenementen en bedrijf wereldwijd presenteren via Internet. Met een website en email onder eigen firmanaam. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor websiteontwerp, -realisatie en -hosting door Internetdiensten.Net.
De domeinnaam,
uw adres op Internet
Registratie .nl namen Registratie andere namen
De domeinnaam is de naam waarmee uw organisatie bereikbaar wordt op Internet, het is de naam die bij een Internetemailadres volgt na de "@".
Technisch gezien is het een makkelijk te onthouden naam die verwijst naar een TCP/IP adres van de computer die de website en de elektronische postverwerking verzorgt.
De domeinnamenstructuur is hierachisch opgebouwd met op het hoogste niveau ("rootlevel") een startpunt in de VS (zonder echte naam), met daaronder gedelegeerde namen (de zogenoemde "top level domains") per land (.nl .be .uk .au etc.) en enkele namen gerelateerd aan organisatievormen (.com .net .org .edu .gov).
De uitgifte of toekenning van de namen is belegd bij verschillende instanties. Vaak per land, zoals in Nederland worden alle .nl namen geregistreerd door de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN), en voor de vijf eerder genoemde domeinextensies vindt de registratie plaats voornamelijk in de VS (door gedelageerde instanties voor "InterNic").

Controleer of de naam die u wenst nog beschikbaar is.
Met het invulveld op onze beginpagina komt u er achter of de naam nog vrij is.

Opmerking:
Als de naam nu beschikbaar is, dan is er nog geen garantie dat dat bij de uiteindelijke aanvraag nog zo is. Ook kan het zijn dat de registrerende instantie, om welke reden dan ook, de naam weigert. Wij raden u daarom af  de naam in uw correspondentie te gebruiken totdat u een bevestiging van de toekenning hebt ontvangen.

Als uw website nadrukkelijk nationaal georiŽnteerd is, kunt u het beste een .nl naam kiezen. Echter er gelden een aantal technische- en reglementaire eisen en beperkingen aan toegelaten namen, de Stichting heeft daarin beslissend zeggenschap. Zo is er een lijst met namen die geblokkeerd zijn en dus per definitie niet toegewezen worden (bijvoorbeeld plaatsnamen). Een bedrijfsnaam of productnaam komt natuurlijk als eerste in aanmerking. Als de naam al door een ander geregistreerd is, dan kunt u deze niet meer registreren (u kunt hooguit de ander aanschrijven om de naam over tenemen).

Technische eisen:
In een (sub)domeinnaam mogen alleen letters, cijfers, en het minteken voorkomen, met de volgende beperkingen:
  • een minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan;
  • er moet tenminste ťťn letter in de naam staan.

Een domeinnaam dient tenminste 2 tekens lang te zijn; een minimum van 3 tekens wordt geadviseerd om verwarring met Top Level domeinnamen te voorkomen. Als maximum wordt 63 tekens geadviseerd.

Bij het aanvragen moet er altijd een registratiecontract ondertekend op gestuurd worden. Daarin verklaart u dat u voldoende recht heeft op de naam en dat indien derden toch aanspraak proberen te maken u de Stichting vrijwaart van rechtsvervolging en/of kosten.

Bij zakelijke registraties dient u een recente kopie van uw inschrijving van de Kamer van Koophandel bij te voegen (of ander erkend register).

Bij particuliere registraties dient er een kopie van uw identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) meegezonden te worden.

De hele naamregistratieprocedure vergt meestal 2 tot 3 werkdagen (indien de naam toegekend wordt en dus aan de scala van voorwaarden wordt voldaan ).

Als uw activiteiten nadrukkelijk internationaal georiŽnteerd zijn, en tevens een commerciŽle grondslag heeft kunt u ook kiezen voor de .com of .net extensie. Ook voor deze naam gelden bovengenoemde technische eisen. De registratie van deze namen vindt plaats in de VS.

Ook kunnen wij een .be .biz .info .name .nu of .to naam voor u registreren. De kosten daarvoor zijn soms afwijkend, zie onze prijzen pagina.

De hele registratieprocedure vergt ook ca. 2 tot 3 werkdagen (indien de naam toegekend wordt).


Wij rekenen geen domeinnaamverhuiskosten als u uw domein verhuist van een andere betaalde Nederlandse provider naar ons! Kijk uw huidige contract na, als u op tijd opzegt kunt u bij ons al snel voordeliger uit zijn.

Er zijn enkele kosten verbonden aan het registreren van een domeinnaam.

Bij Internetdiensten.Net,
hanteren wij de volgende prijzen, (voor .nl .be .de .com .net .org en .biz extensies):

  • Jaarlijks terugkerende gebruikskosten:
    EUR 25,00,
Maar in combinatie met een standaard- of compleetpakket vervallen de jaarlijkse gebruikskosten!
* Alle bedragen in euro, exclusief 21% BTW. Info@Internetdiensten.Net